dinsdag 5 november 2019

Onderzoek Onderwijs: Waarom ik (niet) ga staken op 6 november

Waarom ik (niet) ga staken op 6 november
Deze post verscheen eerder op Droog's leren delen. Ik ga staken tijdens de grote onderwijsstaking van het PO en VO op 6 november. Ik staak niet voor mijn salaris, hoewel dat jarenlang op een nullijn heeft gestaan en soms een verhoging heeft gekregen die net wel / net niet de inflatie corrigeert. Ik ben docent […]
Lees verder

NRO-verbindingsprijzen 2019
Tijdens een feestelijke uitreiking op het NRO-congres op woensdag 30 oktober 2019 zijn de winnaars van de NRO-verbindingsprijzen bekend gemaakt. De NRO-verbindingsprijzen hebben tot doel praktijk en onderzoek in het onderwijs dichter bijelkaar te brengen. Alle kanshebbers presenteerden op het congres hun inzending. De uiteindelijke winnaars van beide prijzen gingen ieder met een bedrag van € 2.000 naar huis. Joyce Kuenen won de prijs voor leraren, Ellen Rusman ging met de prijs voor onderzoekers aan de haal.
Lees verder