dinsdag 5 november 2019

LKCA: Lerarenpas voor gratis bezoek Stedelijk Museum

Lerarenpas voor gratis bezoek Stedelijk Museum
Leraren krijgen de kans om het hele jaar gratis het Stedelijk Museum in Amsterdam te bezoeken met de RABO Lerarenpas.
Lees verder

Annabelle van de Laar wint De kunst van het ontwerpen
Met haar ontwerp 'Time for Losers' heeft Annabelle van de Laar zowel de vakjuryprijs als de publieksprijs gewonnen tijdens De kunst van het ontwerpen. De jury sprak haar waardering uit over het niveau van de tweede lichting inzendingen.
Lees verder

Malu Sanders nieuwe Filmleraar van het Jaar
Ze ontwikkelde zelf het lesprogramma, maakte een compleet aanbod filmmaken, filmanalyse en filmgeschiedenis voor alle leerjaren en begeleidt haar bovenbouwleerlingen ook nog eens op maat. Malu Sanders, filmdocent op het 4e Gymnasium in Amsterdam, is uitgeroepen tot Filmleraar van het Jaar.
Lees verder

Nieuwe Code Diversiteit & Inclusie voor relevantie en aantrekkelijkheid van culturele en creatieve sector
Op vrijdag 1 november nam minister van Engelshoven de nieuwe Code Diversiteit & Inclusie in ontvangst tijdens de bijeenkomst Beeld & Storm in Den Haag.
Lees verder

Winnaar van de &Award Persoonsprijs 2019: Joan Windzak!
Joan Windzak heeft de &Award persoonsprijs 2019 gewonnen! Nederlandse kinderboeken zijn weinig divers. Joan probeert daar verandering in te brengen met haar kinderboekenwinkel met een zeer divers aanbod aan kinderboeken.
Lees verder

Winnaar &Award Organisatieprijs 2019: Wat Telt!
Wat Telt! heeft de & Award 2019 gewonnen. Deze organisatie zorgt ervoor dat musea letterlijk meer toegankelijk worden voor doven en slechthorenden.
Lees verder