maandag 5 augustus 2019

55-jarige man betrapt bij inbraak schoolgebied Oosterhout

55-jarige man betrapt bij inbraak schoolgebied Oosterhout
Een man van 55 jaar is in de nacht van woensdag 31 juli op donderdag 1 augustus betrapt toen hij bezig was met een inbraak bij een schoolgebied aan de Slotlaan in Oosterhout. Dit melden Politie.nl en NU.nl.
Lees verder

Steeds meer kinderen volgen bijles in zomervakantie
In de zomervakantie volgen steeds meer kinderen bijles. Dat blijkt uit een belronde van het Jeugdjournaal. Met name kinderen in grote steden volgen bijlessen. Dit meldt de NOS.
Lees verder

Nederlandse sollicitant zet vervolgopleiding vaakst op cv
Nederlandse werkzoekenden vermelden wereldwijd het hoogste aantal vervolgopleidingen op hun cv. Ook zijn Nederlanders bij het maken van het cv op Europees niveau het sterkst in het benoemen van het aantal cursussen. Dit blijkt uit onderzoek van dienstverlener CVster, dat tienduizenden cv's uit 39...
Lees verder

Week 31: Boerkaverbod van kracht en uitbreiding Haga terecht afgewezen
Iedere vrijdag sluiten we de week af met een nieuwsoverzicht waarin we kort terugblikken op de opvallendste, interessantste of meest nieuwswaardige items per werkdag, zoals: mbo-docent die klas in de steek liet na tramaanslag Utrecht terecht ontslagen en omstreden boerkaverbod nu echt van kracht.
Lees verder

Onderwijsboot wint prijs voor beste statement tijdens Canal Parade
Zaterdag vond weer de jaarlijkse Canal Parade door de Amsterdamse grachten plaats. Voor het eerst voer ook een boot van het ministerie van onderwijs mee. Deze heeft de prijs gewonnen voor boot met het beste statement. Dit meldt NU.nl.
Lees verder

Voor de eerste keer ook een vmbo-leerling naar WorldSkills
Van 22 tot en met 27 augustus vindt in Kazan, Rusland, WorldSkills 2019 plaats. Op dit wereldkampioenschap voor beroepen wordt Nederland vertegenwoordigd door 29 mbo-studenten en 1 vmbo-leerling bij 27 vakonderdelen. Dit meldt WorldSkills.
Lees verder