vrijdag 11 januari 2019

Kamerstukken OCW: Kamerbrief met beleidsreactie op rapport over doorstroom havo-vwo

Kamerbrief met beleidsreactie op rapport over doorstroom havo-vwo
Minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) geeft zijn beleidsreactie op het onderzoek 'Terecht overstaprecht? Doorstroom havo-vwo'. Het rapport zit als bijlage bij de brief.
Lees verder

Aanbiedingsbrief bij antwoorden op schriftelijke vragen over doorstroomrecht havo=vwo
Minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) stuurt de antwoorden op de vragen van het Kamerlid Kwint (SP) naar de Tweede Kamer. Het Kamerlid had vragen gesteld over het bericht dat een 16-jarige scholier wil doorstromen naar het vwo, maar geen enkele school hem wil hebben. Bij de brief zit ook het rapport 'Terecht overstaprecht? Doorstroom havo-vwo'.
Lees verder

Uitstelbrief Kamervragen over de recente cijfers over de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen wereldwijd
Uitstelbrief van minister Van Engelshoven (OCW) op de vragen van lid Özütok (GroenLinks) van uw Kamer over de recente cijfers over de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen wereldwijd.
Lees verder

Uitstelbrief Kamervragen over promotieonderwijs
Uitstelbrief minister Van Engelshoven op de vragen van Westerveld (GroenLinks), van Tielen (VVD) en Van der Molen (CDA) over promotieonderwijs.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht dat de kaarten voor Rammstein binnen enkele minuten waren uitverkocht
Antwoorden van minister Van Engelshoven (OCW) op de vragen van het lid dhr. Kwint (SP) van uw Kamer inzake 'het bericht dat de kaarten voor Rammstein binnen enkele minuten waren uitverkocht'.
Lees verder

Kamerbrief met reactie op de verplichte eindtoets in het sbo en so
Minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) stuurt een reactie naar de Tweede Kamer over de verplichte eindtoets in het sbo en so.
Lees verder

Uitstelbrief Kamervragen over het bericht 'Bowi van #SorryJohan doet stap terug'
Minister Van Engelshoven (OCW) laat de Tweede Kamer weten dat zij meer tijd nodig heeft de vragen over het bericht 'Bowi van #SorryJohan doet stap terug' te beantwoorden.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over de monitor vrouwelijke hoogleraren
Minister Van Engelshoven (OCW) beantwoordt de vragen van het Kamerlid Van den Hul (PvdA) over de monitor vrouwelijke hoogleraren.
Lees verder

Uitstelbrief Kamervragen over LHBT-leerlingen die het zwaar hebben op Nederlandse middelbare scholen
Minister Van Engelshoven (OCW) laat de Tweede Kamer weten meer tijd nodig te hebben om de vragen over LHBT-leerlingen die het volgens de Amerikaanse Columbia University nog altijd zwaar hebben op Nederlandse middelbare scholen te beantwoorden.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen verkoop Rubenstekening door Koninklijke familie
Minister Van Engelshoven (OCW) beantwoordt de vragen van het Kamerlid Belhaj (D66) over de verkoop van de Rubenstekening met de titel 'Nude Study of A Young Man with Raised Arms' door de Koninklijke familie.
Lees verder