Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

maandag 3 december 2018

HAN: Face_the unexpected: onderzoek in de spotlights

Face_the unexpected: onderzoek in de spotlights
We weten met elkaar zo veel, maar ook nog zo veel niet. Stap over de grenzen van je (toekomstige) beroep en laat je inspireren door het onbekende. Studenten, opleiders en onderzoekers worden uitgenodigd 5 spraakmakende en inspirerende films te bekijken en met elkaar het goede gesprek te voeren. Face_the unexpected!
Lees verder

Hoe vergroten kunst en technologie sociale kwaliteit?
Hoe kunnen kunst en technologie bijdragen aan het welzijn van mensen door de vergroting van hun 'capabilities'? Dit is de centrale onderzoeksvraag van het associate lectoraat dat onder de nieuwe naam 'Capabilities in Zorg en Welzijn'.
Lees verder

Lerarenopleider Engels Johan Graus cum laude gepromoveerd
Lees verder

Built Environment op weg naar continuering 4-sterrenkeurmerk DHO
Sinds 2014 hebben de opleidingen Bouwkunde en Civiele Techniek van het Instituut Built Environment het Keurmerk Duurzaam Hoger Onderwijs op het niveau van 4 sterren. Onlangs werden de resultaten bekend van de verplichte midterm-review, die eerder dit jaar heeft plaatsgevonden.
Lees verder