Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

donderdag 8 november 2018

Kamerstukken OCW: Kamerbrief met antwoorden op schriftelijke vragen over beperkte openbaarheid Centraal Archief Bijzo...

Kamerbrief met antwoorden op schriftelijke vragen over beperkte openbaarheid Centraal Archief Bijzondere Rechtspleging
Minister Grapperhaus (VenJ) stuurt de Tweede Kamer de antwoorden op de schriftelijke vragen van het Kamerlid Groothuizen (D66) over de beperkte openbaarheid van het Centraal Archief Bijzondere Rechtspleging (CABR).
Lees verder

Uitstelbrief Kamervragen over het bericht dat de rechtbank in Almelo een schilderij met blote borst heeft verwijderd
Uitstelbrief van minister Van Engelshoven (OCW) op de vragen van het lid Bergkamp (D66) over het bericht dat de rechtbank in Almelo een schilderij met blote borst heeft verwijderd.
Lees verder

Kamerbrief overzicht van subsidies voor de begeleiding van jongeren naar de arbeidsmarkt of leerwerktrajecten
Minister Van Engelshoven (OCW) stuurt de Tweede Kamer een brief met een overzicht van subsidies voor de begeleiding van jongeren naar de arbeidsmarkt of leerwerktrajecten.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over het bericht dat een docent op een reformatorische school mag worden ontslagen om een theaterstuk
Antwoorden van minister Slob (Basis- en Voorgezet Onderwijs en Media) op de vragen van het lid Kwint (SP) over het bericht dat een docent op een reformatorische school mag worden ontslagen om een theaterstuk.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over het bericht Consultancy en inhuurkosten van van NPO lopen uit de klauwen
Minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) beantwoordt Kamervragen van lid Bosma (PVV) over over het bericht Consultancy en inhuurkosten van van NPO lopen uit de klauwen.
Lees verder

Kamervragen over het bericht dat tientallen Haagse basisscholen Shell-festival Generation Discover boycotten
Minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) beantwoordt Kamervragen van lid Van Raan (PvdD) over het bericht dat tientallen Haagse basisscholen Shell-festival Generation Discover boycotten.
Lees verder

Kamerbrief over Vervangingsfonds en Participatiefonds primair onderwijs
Minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) informeert de Tweede Kamer over de toekomst van het Vervangingsfonds en het Participatiefonds primair onderwijs
Lees verder

Kamerbrief over verschillende groepen vrouwen op de arbeidsmarkt
Minister Van Engelshoven (OCW) informert de Tweede Kamer over het belang van kansen voor vrouwen om hun capaciteiten te ontwikklen en op de arbeidsmarkt in te zetten.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over nieuwe misstanden bij studentenverenigingen
Minister Van Engelshoven (OCW) beantwoordt vragen van het Kamerlid Futselaar (SP) over nieuwe misstanden bij corpora, in dit geval Minerva.
Lees verder

Aanbiedingsbrief bij Handreiking lerarentekort primair onderwijs
Aanbiedingsbrief van minister Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) aan de Tweede Kamer bij de Handreiking Lerarentekort in het primair onderwijs.
Lees verder