donderdag 4 oktober 2018

LKCA: Aandacht voor kunst tijdens F-ACT congres 2018

Aandacht voor kunst tijdens F-ACT congres 2018
De waarde van kunst wordt ook in wereld van de GGZ steeds meer erkend. Tijdens het F-ACT congres 2018 was er aandacht voor de verrijking die kunst en kunstenaars kunnen bieden in de GGZ.
Lees verder

Sing Me In – Samen zingen om de integratie te bevorderen
Hoe kun je met zingen de integratie bevorderen van jonge migranten en vluchtelingen? De drie handboeken en repertoirebundel van Sing Me In biedt daarvoor didactische tips en methoden.
Lees verder

'Eenzaamheid gedijt zonder creativiteit'
Kunst geeft zelfvertrouwen en zet hart en geest open, stellen specialisten cultuurparticipatie Finn Minke en Angela van Dijk in een interview op de website samen tegen eenzaamheid.
Lees verder

Muziekvereniging Soli winnaar van de verkiezing Vereniging van het Jaar 2018
Muziekvereniging Soli uit Santpoort-Noord werd vorige week verrast met een feestelijk bezoek aan hun vereniging. Ze kregen daarbij te horen dat zij de winnaar zijn van de verkiezing Vereniging van het jaar in de categorie cultuur.
Lees verder

Festival Circolo mixt circus, dans, theater en vormgeving
Als je als theatermaker, danser, vormgever of -docent inspiratie zoekt, dan mag je het hedendaags en interdisciplinair circusfestival Circolo in Tilburg beslist niet missen. Vanaf 12 oktober.
Lees verder

Onderzoek naar positie podiumkunstgezelschappen gepresenteerd
Dinsdag 2 oktober werd het eerste exemplaar van de publicatie 'Podiumkunsten in de cultureel-maatschappelijke infrastructuur' aangeboden aan Yolande Melsert van NAPK.
Lees verder