donderdag 4 oktober 2018

HAN: Onderwijskunstenaar Drummen prikkelt op Educatie Collegetour

Onderwijskunstenaar Drummen prikkelt op Educatie Collegetour
Sjef Drummen, oprichter van Agora-onderwijs was te gast bij HAN Educatie Collegetour. 'De houdbaarheid van het huidige onderwijsmodel is echt voorbij, dat weet toch iedereen.'
Lees verder

Gedragscode Wetenschappelijke Integriteit ook voor hogescholen
De nieuwe versie van de Nederlandse Gedragscode Wetenschappelijke Integriteit bevat normen die onderzoekers kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk. De hogescholen sluiten bij de code aan. De HAN anticipeerde op deze ontwikkeling door het instellen van een Ethische Adviescommissie Onderzoek.
Lees verder

Topsporters tijdens studie verzekerd van optimale ondersteuning
Topsporters zijn tijdens hun studie verzekerd van optimale ondersteuning en maatwerkoplossingen. Dit staat beschreven in een hernieuwde samenwerkingsovereenkomst die is ondertekend door HAN Sport en Bewegen, Sportcentrum Papendal, het Beekdal Lyceum – vmbo 't Venster, Rijn IJssel en de Radboud Universiteit.
Lees verder

Keuzegids 2019 en Elsevier: de HAN bevestigt haar constante kwaliteit
Het onderwijs van de HAN levert constante kwaliteit. Dit blijkt uit de tevredenheid van HAN-studenten over hun opleidingen in de recente Keuzegids Hbo 2019. Opnieuw ontvangen 6 opleidingen het predicaat 'topopleiding Keuzegids Hbo 2019'. Resultaten uit het jaarlijkse onderzoek 'Beste Studies 2018' van weekblad Elsevier bevestigen hetzelfde kwaliteitsbeeld.
Lees verder