Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

dinsdag 18 september 2018

LECSO: Bartiméus ontvangt KSO-certificaat

Bartiméus ontvangt KSO-certificaat
Bartiméusmet vijf onderwijslocaties in Zeist en omgeving alsmede hun ambulante onderwijskundige begeleiding, hebben afgelopen week het KSO-certificaat ontvangen. Daarmee zijn zij ISO-9001 gecertificeerd en voldoen ze aan de Kwaliteitsnorm Speciaal Onderwijs. Bij Bartiméus kunnen slechtziende en blinde leerlingen onderwijs volgen via het speciaal basisonderwijs (het SO) en het voortgezet speciaal onderwijs (het VSO).
Lees verder

Stage lopen in een speeltuin. Hoe leuk is dat?
Het project ‘Aan de slag in de speeltuin’ is een samenwerkingsverband tussen Jantje Beton en HandicapNL. Met dit project krijgen jongeren met een verstandelijke beperking een werkervaringsplek bij  speeltuinen en speeltuinen op hun beurt krijgen ondersteuning in het onderhoud en beheer. Het is een project dat op meerdere vlakken winst behaalt. Voor leerlingen van het vso dé kans om in contact te komen met andere mensen en
Lees verder