vrijdag 21 september 2018

HAN: NRO-subsidie voor 'Gepersonaliseerd leren met ICT'

NRO-subsidie voor 'Gepersonaliseerd leren met ICT'
Een consortium van negen schoolbesturen van CLC Arnhem en CLC Nijmegen, HAN Pabo, het Lectoraat Leren met ICT en de Open Universiteit ontvingen een subsidie van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) en de PO-raad. Het consortium ontvangt de subsidie van € 600.000,- voor een werkplaats met een looptijd van 3 jaar.
Lees verder

HVTT15 in Rotterdam: toekomst van efficiƫnt en duurzaam wegvervoer
Van 2 tot 5 oktober vindt in Rotterdam het 15de internationaal symposium 'Heavy Vehicle Transport Technology' (HVTT) plaats. Bijzonder interessant voor iedereen die van (toekomstige) ontwikkelingen in de transportwereld en logistiek houdt. HAN Automotive Research organiseert het wetenschapsprogramma.
Lees verder

HAN en Arnhem Studiestad presenteren zich op Prinsjesfestival
Tijdens het Gelders netwerkevent op donderdag 13 september 2018 presenteerde Arnhem Studiestad zich aan Den Haag. Dit is een samenwerking tussen de gemeente Arnhem en de hogescholen in Arnhem en omgeving: HAN, ArtEZ en VHL. De 3 onderwijsinstellingen presenteerden ieder een innovatieve student of alumnus.
Lees verder

Kristin Jonvik gepromoveerd op 'nitraatsuppletie en sportprestaties'
Kristin Jonvik, onderzoeker bij het HAN Lectoraat Voeding en Sport en de Universiteit van Maastricht (UM), is bij de UM gepromoveerd op onderzoek naar nitraat (zoals in bietensap) en de effecten op (elite)sportprestatie.
Lees verder