Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

donderdag 23 augustus 2018

AWTI: Verslag Studiebezoek van een delegatie van het hoger onderwijs van Baden-Württemberg naar Nederland

Verslag Studiebezoek van een delegatie van het hoger onderwijs van Baden-Württemberg naar Nederland
In juni 2018 reisde een delegatie van instellingen voor hoger onderwijs van de Duitse deelstaat Baden-Württemberg naar Nederland om meer kennis te verwerven over het Nederlandse wetenschapssysteem.
Lees verder

Presentatie advies en symposium: Verspreiding. De onderbelichte kant van innovatie.
De AWTI organiseert op vrijdag 7 september het symposium Verspreiding – De onderbelichte kant van innovatie. Tijdens dit symposium presenteert de AWTI haar gelijknamige advies. De verspreiding van de innovaties is belangrijk voor het verdienvermogen van Nederlandse bedrijven en voor het oplossen van verschillende maatschappelijke problemen, zoals de gevolgen van klimaatverandering, vergrijzing en de overbelasting van het zorgsysteem.
Lees verder

Interview Uri Rosenthal: Voor innoverende bedrijven is vriendelijk fiscaal regime gewenst
Uri Rosenthal, voorzitter AWTI, in gesprek met Paul van Liempt voor het programma voordeommekeer TV over: Nederlandse innovatiekracht, WTI-diplomatie, het onderzoeksklimaat en de fiscale behandeling van innoverende bedrijven. Klik hier voor het gehele interview (Youtube)
Lees verder