Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

donderdag 5 juli 2018

Rijksuniversiteit Groningen: Monika Smit benoemd tot bijzonder hoogleraar Psychosociale zorg voor alleenstaande minde...

Monika Smit benoemd tot bijzonder hoogleraar Psychosociale zorg voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen

Per 1 juli 2018 is Monika Smit benoemd tot bijzonder hoogleraar Psychosociale zorg voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen bij de Rijksuniversiteit Groningen.

Lees verder

Julinummer Broerstraat 5 online

Julinummer Broerstraat 5 online

Lees verder

Nieuw boek Marc Hertogh: Nobody's Law

Hoogleraar rechtssociologie Marc Hertogh publiceerde deze week een Engelstalige monografie: Nobody's Law: Legal Consciousness and Legal Alienation in Everyday Life.

Lees verder

Derde onderzoeksronde Lifelines in 2019 van start

Lifelines, de data- en biobank waarin informatie over de gezondheid van drie generaties inwoners in de noordelijke provincies gedurende dertig jaar wordt verzameld, start in 2019 met de derde onderzoeksronde onder alle Lifelines-deelnemers. Dit wordt mogelijk gemaakt door het Ministerie van VWS, de RUG en het UMCG en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Deze gezamenlijke inzet weerspiegelt het belang van Lifelines voor zowel volksgezondheid, wetenschap als economie.

Lees verder