maandag 9 juli 2018

HAN: Boek '100 jaar Automotive' kijkt vooral naar de toekomst

Boek '100 jaar Automotive' kijkt vooral naar de toekomst
Waarom geeft HAN Automotive een boek uit? Met de verhalen en de beelden in het boek laat de opleiding in Arnhem de brede visie, de trots en de ambitie van de Nederlandse automotive branche zien. Terugkijkend naar 75 jaar Autotechniek en vooruitkijkend naar 25 jaar Automotive. Een prachtig boek!
Lees verder

Yvonne de Haan nieuwe bestuurder HAN
Met ingang van 1 oktober 2018 treedt Yvonne de Haan toe tot het College van Bestuur van de HAN. De Haan (1962) is op dit moment nog directievoorzitter a.i. en zakelijk directeur bij KRO-NCRV.
Lees verder

Vitale ouderen door een goede samenwerking
In Vitaal Lent werken (toekomstige) professionals in zorg, welzijn en publieke gezondheid en wijkbewoners samen aan een duurzaam aanbod van activiteiten gericht op gezond actief ouder worden. Tegelijkertijd ontwikkelt de HAN met deze activiteiten belangrijke kennis over samenwerking in integrale gezondheidsprojecten.
Lees verder

Reactie HAN op tussenvonnis inzake Bachelor Medische Hulpverlening
In een tussenvonnis heeft de rechtbank in Arnhem op 4 juli geoordeeld dat de HAN aansprakelijk is voor de studievertraging die één oud-student Medische Hulpverlening heeft opgelopen. De eventueel opgelopen schade moet nog worden aangetoond.
Lees verder