maandag 25 juni 2018

Special {Breed}. 6e Landelijke IKC-dag, 21 september 2018 in Utrecht.

 


BredeSchool.nl

Beste lezer van {Breed},

Hoe halen we het beste uit ieder kind? Dát is de titel van de 6e Landelijke IKC-dag die we voor de 6e keer op rij organiseren. Dat doen we ook dit keer weer samen met de PO-Raad, de Brancheorganisatie Kinderopvang, de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, de VNG en Sociaal Werk Nederland.  

Een dag vol nieuws, inspiratie, informatie en ontmoeting. En een dag die u helpt een antwoord te vinden op de vraag " Hoe halen we het beste uit ieder kind?

In maar liefst 20 verschillende deelsessies zullen sprekers hun, vaak in de praktijk van het IKC gevonden, antwoorden, ideeën en suggesties met u delen en onze key note speaker, Luk Dewulf, zal met name ingaan op wat talentontwikkeling bij kinderen in kan houden en hoe dat dan weer leidt tot resultaat.

De IKC- dag is er zowel voor bestuurders, beleidsmedewerkers als voor leidinggevenden. De ervaring leert dat deelname aan deze dag nóg meer oplevert als u die samen met uw samenwerkingspartner(s) bezoekt.  Onderwijs, Kinderopvang, Gemeenten, wees welkom!

Maar bekijkt u eerst eens rustig het programma. De inschrijving is inmiddels gestart, wie weet zien we elkaar de 21ste!

Met hartelijke groet namens de samenwerkende organisaties van de 6e Landelijke IKC-dag,

Job

BredeSchool.nl

Uitnodiging 6e Landelijke IKC-dag
'Hoe halen we het beste uit ieder kind?'

21 september 2018 - Zesde Landelijke IKC-dag

De Landelijke IKC-dag is in vijf jaar tijd een begrip geworden. Een dag om inhoudelijk gevoed te worden met het laatste nieuws en ontwikkelingen vanuit politiek, wetenschap en praktijk. Maar ook hét moment om handige contacten te leggen en samen met collega's eens wat langer stil te staan bij de belangrijke vragen rond IKC-vorming. Kortom, een must voor iedereen die – in welk stadium en in welke rol dan ook- bezig is met de ontwikkeling van een kindcentrum.

 

Vrijdag 21 september 2017, 10.00 – 15.00 uur
Tijdens de zesde editie staat alles in het teken van de vraag 'Hoe halen we het beste uit ieder kind?' Een veelgehoorde slogan, die we graag met u willen afpellen tot de kern. Want: Wie zijn 'we'? Wat is 'het beste'? En waar begint en eindigt de verantwoordelijkheid van het kindcentrum als het gaat om gelijke kansen op ontwikkeling, gezondheid en geluk voor ieder kind?

Keynote van Luk Dewulf

Keynote speaker Luk Dewulf vertelt een inspirerend en motiverend verhaal over hoe talenten en resultaten hand in hand gaan. En, niet onbelangrijk, hij reikt ons de sleutels aan voor succes. Lees meer op de website van deze veelgevraagde spreker.

Daarnaast heeft u keuze uit verschillende deelsessies in de ochtend en in de middag en hebben we een bijzondere afsluiting voor u in petto. Hopelijk tot ziens op de zesde IKC-dag!

Praktische info

Voor wie:  
Bestuurders, leidinggevenden en coördinatoren, professionals en stafmedewerkers uit de kinderopvang, peuterspeelzaalwerk, jeugdhulp, welzijn, onderwijs en gemeenten.

Organisator:  
Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, EtuConsult, PO-Raad, Sociaal Werk Nederland en de VNG

Wanneer:  
vrijdag 21 september 2018 van 10.00 – 15.00 uur

Waar:               
Hotel van der Valk Utrecht

Kosten:  
€ 140,00

Bekijk  hier het impressieverslag van vorig jaar.

>> KLIK HIER voor alle informatie en inschrijving.

 

 

 

 

De nieuwsbrief van {Breed} verschijnt twee x per maand.
Nieuws, inspiratie, voorbeelden. Vind het online en ontvang ons via de vertrouwde nieuwsbrief, via LinkedIn, Twitter en Facebook. Samen komen we verder. Bréder!

Heeft u nieuws, inspiratie, een artikel? Of wilt u iets op andere wijze bijdragen of meewerken? Neem gerust contact op!