Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

zondag 15 april 2018

Rijksuniversiteit Groningen: Sociologie master krijgt label Topopleiding

Sociologie master krijgt label Topopleiding

Sociologie is een van de 18 opleidingen van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) die in de nieuwe editie van de Keuzegids Masters het label Topopleiding krijgen.

Lees verder

Sabrina Corbellini en Incunabel 131A

Vrijdagochtend 13 april was het al vroeg een drukte van belang op de afdeling Bijzondere Collectie van de UB Binnenstad: een driekoppige filmploeg maakte opnames voor een korte film over RUG-hoogleraar Sandrina Corbellini.

Lees verder

Nationale Roadmap: subsidies voor Groningse onderzoeksfaciliteiten

Het Bestuur van NWO heeft tien aanvragen in de Nationale Roadmap voor Grootschalige Wetenschappelijke Infrastructuur gehonoreerd, voor een totaalbedrag van €138 miljoen. De (deels) Groningse faciliteiten ATHENA, KM3Net, NEMI, Ruisdael Observatory en X-omics Initiative ontvingen miljoenen aan subsidies.

Lees verder

Problemen My University, Student Portal en uwp.rug.nl

 My University en de Need- en Nice-to-know widgets en de Study Info tab op Student Portal zijn tijdelijk uit de lucht, we werken aan een oplossing. Kijk voor updates op @univgroningen of @CITservicedesk

Lees verder