Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

donderdag 19 april 2018

Rijksuniversiteit Groningen: Opening tentoonstelling 'Into the White. Art & Science of the Arctic' in het Universitei...

Opening tentoonstelling 'Into the White. Art & Science of the Arctic' in het Universiteitsmuseum Groningen

Vanaf deze week is de tentoonstelling Into the White. Art & Science of the Arctic te zien in het Student Exhibition Lab van het Universiteitsmuseum Groningen. De tentoonstelling neemt u mee op een reis van driehonderd jaar naar de noordpool en is gemaakt door studenten van de Rijkuniversiteit Groningen onder begeleiding van universitair docent Joost Keizer (Faculteit der Letteren) in samenwerking met het Universiteitsmuseum.

Lees verder

Blockchain Hackathon: het huidige parkeerbeleid op z'n kop!

Groningen was van 5 tot 8 april gastheer van de grootste fysieke Blockchain Hackathon ter wereld. Meer dan 700 deelnemers uit 20 landen kwamen naar De Voormalige Suikerfabriek en bogen daar hun hoofd over maatschappelijke problemen. De deelnemers, verdeeld over 64 teams, zetten zich in om binnen 48 uur oplossingen te bieden met behulp van gloednieuwe blockchaintechnologie├źn.

Lees verder

Herinrichting geeft Zernike Campus allure

Herinrichting geeft Zernike Campus allure

Lees verder

Martijn Wieling ontvangt Nvidia GPU voor interdisciplinair onderzoeksproject

Martijn Wieling ontvangt Nvidia GPU voor interdisciplinair onderzoeksproject

Lees verder