Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

dinsdag 17 april 2018

Rijksuniversiteit Groningen: Emil Verheul: VBR-publicatieprijs

Emil Verheul: VBR-publicatieprijs

Ter voorjaarsvergadering van de Vereniging voor Burgerlijk Recht op 13 april 2018 is de prijs voor de beste publicatie uit 2017 uitgereikt aan Emil Verheul, van de vakgroep Privaatrecht en Notarieel Recht.

Lees verder

Dr. Nancy Kamp-Roelands RA MA van EY nieuwe hoogleraar Accountancy

Kamp-Roelands beschikt over de unieke combinatie van ervaring met grote (multinationale) ondernemingen, (inter)nationale standaardisering (verslaggeving en controle), academisch onderzoek en een groot netwerk in organisaties op het gebied van duurzame groei en ondernemingen.

Lees verder

Changing communities, Changing policing - CITYCoP Final Conference

This April, the CITYCoP project organizes its Final Event to present the unique technological solution for improving citizen engagement and efficiency of law enforcement operations that is developed by the project, the SecureU mobile application and back-end, as well as the academic research that the project has carried out.

Lees verder

De filosoof als verbinder

April: Maand van de Filosofie. Een goede aanleiding voor een gesprek met hoogleraar Wetenschapsfilosofie (en natuurkundige) Jan-Willem Romeijn over het pad van een wetenschapper en de verbindende kracht van nieuwsgierigheid en kennis.

Lees verder