Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

zondag 15 april 2018

Onderwijsinspectie: Werkbezoeken Arnold Jonk

Werkbezoeken Arnold Jonk
Bijeenkomst. Datum: 18 oktober 2017 - 31 december 2017. De Inspectie van het Onderwijs is voortdurend in dialoog met mensen uit de onderwijspraktijk. Dat doen we op veel manieren. Een daarvan is het organiseren van bijeenkomsten als ronde tafels, congressen, enz. Ook wordt onze inspectieleiding regelmatig uitgenodigd door bijeenkomsten van het onderwijsveld. In dit overzicht vindt u de werkbezoeken van plaatsvervangend inspecteur-generaal van het onderwijs Arnold Jonk voor de komende periode.
Lees verder

Themabijeenkomst onregelmatigheden bij examinering in het mbo
Bijeenkomst: Inspectie van het Onderwijs. Datum: 14 november 2017, 09:00 - 12:30. Locatie: Woerden. Na registratie van uw aanmelding ontvangt u kort na 7 november een aparte e-mail met daarin de adresgegevens van de locatie.. Op dinsdag 14 november 2017 organiseren het Servicepunt examinering mbo en de inspectie een bijeenkomst over onregelmatigheden bij examinering in het mbo. Deze bijeenkomst is bedoeld voor examencommissies van zowel bekostigde als niet bekostigde instellingen.
Lees verder

Werkbezoeken Monique Vogelzang
Bijeenkomst: Inspectie van het Onderwijs. Datum: 12 april 2018 - 29 juni 2018. De Inspectie van het Onderwijs is voortdurend in dialoog met mensen uit de onderwijspraktijk. Dat doen we op veel manieren. Een daarvan is het organiseren van bijeenkomsten als ronde tafels, congressen, enz. Ook wordt onze inspectieleiding regelmatig uitgenodigd door bijeenkomsten van het onderwijsveld. In dit overzicht vindt u de werkbezoeken van inspecteur-generaal van het onderwijs Monique Vogelzang voor de komende periode.
Lees verder

Werkbezoeken Arnold Jonk
Bijeenkomst: Inspectie van het Onderwijs. Datum: 3 maart 2018 - 12 april 2018. De Inspectie van het Onderwijs is voortdurend in dialoog met mensen uit de onderwijspraktijk. Dat doen we op veel manieren. Een daarvan is het organiseren van bijeenkomsten als ronde tafels, congressen, enz. Ook wordt onze inspectieleiding regelmatig uitgenodigd door bijeenkomsten van het onderwijsveld. In dit overzicht vindt u de werkbezoeken van plaatsvervangend inspecteur-generaal van het onderwijs Arnold Jonk voor de komende periode.
Lees verder