Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

zaterdag 21 april 2018

HU: Ed Brinksma en Annemarie van den Berg in Raad van Toezicht HU

Ed Brinksma en Annemarie van den Berg in Raad van Toezicht HU
De Raad van Toezicht van Hogeschool Utrecht heeft prof. dr. Ed Brinksma en ir. Annemarie van den Berg MBA benoemd tot lid voor een termijn van vier jaar. Drs. Paul de Krom wordt per 1 februari 2018 herbenoemd als vice-voorzitter van de Raad van Toezicht.
Lees verder

HU-docent schrijft boek voor leerkrachten op superdiverse school
Basisschoolklassen met kinderen van vijf verschillende nationaliteiten zijn â€" ook in Zeeland - geen uitzondering meer. Ria Goedhart uit Middelburg schreef een boek met tips voor leerkrachten: ‘Samenleren op een superdiverse school’, dat vrijdag gepresenteerd wordt.
Lees verder

Studenten voeren Health Checks uit bij Gemeente Utrecht
Vierdejaars student Huidtherapie Andrea Bandstra deed samen met zo’n 40 studenten en docenten Health Checks op locaties in de gemeente Utrecht in het kader van de Utrechtse Week van de Gezondheid. “Dit is een leuke manier om je kennis te testen en over te brengen aan anderen.”
Lees verder

"Meer communicatie nodig in farmaceutische zorg"
Lector dr. Rob Heerdink van Hogeschool Utrecht pleit voor meer communicatie tussen alle partijen die bij de zorg rond de patiënt betrokken zijn. Op 29 maart hield hij zijn openbare les.
Lees verder