Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

woensdag 4 april 2018

HAN: SEECE en HAN zetten duurzame 'energie-campus' op in Arnhem

SEECE en HAN zetten duurzame 'energie-campus' op in Arnhem
SEECE en de HAN willen een duurzame 'energie-campus' opzetten in Arnhem op Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Hiervoor is een provinciale subsidie beschikbaar gesteld van € 186.000,- voor het project 'The O-Zone', waarin de 'energie-campus' gestalte moet krijgen.
Lees verder

HAN Hydromotive en gemeente Arnhem zetten waterstof op de kaart
Het team van HAN Hydromotive heeft samen met de gemeente Arnhem een pitch georganiseerd om het team met studenten HAN Automotive en het duurzaam gebruik van waterstof nog meer op de kaart te zetten in Arnhem.
Lees verder

HP-Launch: een antwoord op de gaskraan die dichtgaat
De komende 2 jaar gaat het Lectoraat Meet- en Regeltechniek zich samen met 5 andere kennisinstituten en marktpartijen in het project HP-Launch inzetten om gezamenlijk een prototype te ontwikkelen van een duurzame warmtepomp die kan worden toegepast in bestaande woningen. HP-Launch is daarmee een antwoord op de gaskraan die dichtgaat.
Lees verder

Tussen kwetsbaarheid en kracht: nieuw lesboek over sociale technologie
Technologische innovaties in zorg en welzijn volgen elkaar in razendsnel tempo op. Het boek "Tussen kwetsbaarheid en kracht" van HAN-onderzoeker drs. Bram Wicherink schetst ontwikkelingen op dit gebied en laat de professional van de toekomst nadenken over de rol en inzet van technologie binnen zorg en welzijn.
Lees verder