Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

donderdag 26 april 2018

HAN: HAN onderzoekt: hoe maken we dakrenovatie duurzaam en betaalbaar?

HAN onderzoekt: hoe maken we dakrenovatie duurzaam en betaalbaar?
Om de klimaatdoelstellingen te halen moeten de daken van miljoenen woningen in Nederland worden voorzien van zonnepanelen, betere isolatie en slimme installaties zoals zonneboilers. Voor particuliere huizenbezitters is dit nu nog onbetaalbaar. Maar studenten van de HAN werken aan technieken om duurzame dakrenovatie goedkoper te maken.
Lees verder

Innovatie en ondernemen vloeien in elkaar over op StartupDelta Summit
Industriepark Kleefsewaard (IPKW) in Arnhem stond donderdag 19 april 2018 in het teken van de energieke StartupDelta Summit. Op dit innovatie evenement kwamen ondernemers, overheid en onderwijs samen om kennis te delen en elkaar te inspireren. Ook de HAN was sterk vertegenwoordigd.
Lees verder

HAN beperkt bereikbaar tijdens Koningsdag en meivakantie
HAN beperkt bereikbaar tijdens Koningsdag en meivakantie. Let op bereikbaarheid.
Lees verder

Maak kennis met programmamanagers Health
Miranda Laurant en Lisbeth Verharen geven vanaf maart als duo invulling aan de rol van programmamanager zwaartepunt Health. Maak kennis met deze twee programmamanagers en kom meer te weten over de eerste contouren van dit zwaartepunt.
Lees verder