Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

maandag 9 april 2018

HAN: HAN maakt nieuwe verbindingen via zwaartepunten SEE, Health en Smart Region

HAN maakt nieuwe verbindingen via zwaartepunten SEE, Health en Smart Region
De zwaartepunten van de HAN helpen om problemen in de beroepspraktijk aan te pakken. En daarmee onderscheiden we ons als hogeschool
Lees verder

Vijftal HAN-docenten ontvangt Comenius Teaching Fellows-beurs
Met een Comenius Teaching Fellow-beurs van € 50.000,- kunnen maar liefst 5 HAN-docenten in hun eigen onderwijs een kleinschalige innovatie en verbetering doorvoeren. Dit heeft de NRO (Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek) aan de HAN laten weten.
Lees verder

HAN Sport en Bewegen doet mee aan "Thermo Tokyo: Beat the Heat"
Zomer 2020: Olympische en Paralympische Spelen in Tokyo. De temperatuur is 30°C of meer en de luchtvochtigheid is hoog. Dat leidt tot verminderde sportprestaties en gezondheidsproblemen. Daarom doet HAN Sport en Bewegen mee aan "Thermo Tokyo: Beat the Heat".
Lees verder

HAN-project zet Verpleegkundig Specialist-GGZ in nieuwe rol
Het HAN-project 'De Verpleegkundig Specialist-GGZ in de rol van regiebehandelaar' heeft een RAAK-publieksubsidie toegekend gekregen. Het doel is om de Verpleegkundig Specialisten-GGZ binnen een team te ondersteunen bij invulling van hun nieuwe rol als regiebehandelaar.
Lees verder