donderdag 19 april 2018

HAN: HAN-lector leidt project Onderzoeksintegriteit UAS-en

HAN-lector leidt project Onderzoeksintegriteit UAS-en
De HAN is, in de persoon van lector Rob van der Sande, projectleider van het landelijk onderzoek 'Research Integrity in the Dutch Universities of Applied Sciences (UAS-en)'. Het onderzoek brengt in kaart wat het beleid van de hogescholen is en waar ze tegenaan lopen op het gebied van wetenschappelijke integriteit.
Lees verder

HAN-onderzoeker Suzanne Haeyen wint posterprijs NVvP
Dr. Suzanne Haeyen, HAN-docentonderzoeker Creatieve Therapie en beeldend therapeut, heeft de posterprijs van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP) gewonnen. Haar poster gaat over een gerandomiseerde gecontroleerde trial naar effecten van beeldende therapie.
Lees verder

Project 'Slimme navigatie voor ingewikkelde plaatsen' genomineerd
Met 'Slimme navigatie op ingewikkelde plekken' (SNIP) wil het HAN Centrum IT+Media - onder leiding van HAN-lector Thea van der Geest - de toegankelijkheid van publieke voorzieningen, gebouwen en ruimtes verbeteren voor mensen met een visuele beperking. Tijdens de Startup Delta Summit maakt SNIP als genomineerde kans voor verdere uitwerking met aanzienlijke financiƫle steun van de provincie Gelderland.
Lees verder

Gratis wetenschappelijk onderbouwd onderwijsadvies via de Kennisrotonde
De Kennisrotonde biedt 1 loket voor snelle beantwoording van vragen uit de onderwijspraktijk. Zo kunnen (toekomstige) leraren snel aan de slag met actuele kennis over onderwerpen waar zij in de praktijk mee te maken krijgen.
Lees verder