Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

donderdag 8 maart 2018

Rijksuniversiteit Groningen: Masteropleidingen Theologie en Religiewetenschappen RUG beste in hun categorie

Masteropleidingen Theologie en Religiewetenschappen RUG beste in hun categorie

In de Keuzegids Masters 2018 zijn de eenjarige master Theologie en Religiewetenschappen en de tweejarige Research Master Theologie en Religiewetenschappen van de RUG gewaardeerd met 74 punten. Net geen topopleiding, maar wel de beste van Nederland in hun categorie.

Lees verder

Groningen Top-Rated for international law in the Netherlands again

The International Law Department at the Faculty of Law is again "Top-Rated" for its international law LLMs. The ranking is according to the latest Keuzegids Higher Education Guide 2018 – Master's programmes, which includes descriptions of all higher education master's programmes officially registered in the Netherlands.

Lees verder

3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.

Lees verder

RUG beste brede masteruniversiteit van Nederland

In de nieuwe editie van de Keuzegids Masters krijgen 17 opleidingen van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) het label Topopleiding. De researchmaster Economics and Business van de RUG is beoordeeld als beste universitaire masteropleiding van Nederland. Ook de master Nanoscience staat voor het zesde jaar in de top drie.Van de negen 'brede of algemene' universiteiten staat de RUG in totaal als eerste gerangschikt met 63,5 punten. Met de technische universiteiten erbij mag de RUG zich de derde masteruniversiteit van Nederland noemen.

Lees verder