Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

maandag 12 maart 2018

Rijksuniversiteit Groningen: What about? Veelgestelde vragen over internationalisering en Engelstalig onderwijs bij d...

What about? Veelgestelde vragen over internationalisering en Engelstalig onderwijs bij de RUG

De Rijksuniversiteit Groningen is als internationale research-universiteit stevig geworteld in het noorden van Nederland. De universiteit creƫert en deelt kennis door middel van excellent onderzoek en onderwijs en levert zo een substantiƫle bijdrage aan de samenleving. Internationalisering is een speerpunt in ons strategisch beleid en een belangrijk instrument om de kwaliteit, innovatie en diversiteit van het onderwijs verder te versterken. De RUG heeft bv. als ambitie uitgesproken om in de toekomst ongeveer 30% internationale studenten te hebben, deels als vervanging van afnemende aantallen Nederlandse studenten na 2025. Over internationalisering worden veel vragen gesteld. In dit artikel gaan we in op de meeste gestelde.

Lees verder

Het Research Data Office is nu ook telefonisch bereikbaar op 050 36 33700

Het Research Data Office team is telefonisch bereikbaar via 050 36 33700 (+31503633700)

Lees verder

Opinie Nationale Week Zonder Vlees

Veel Nederlanders zijn bezorgd over klimaatverandering en dierenwelzijn. Ze beseffen dat het dagelijkse stukje vlees op hun bord de boel er niet beter op maakt. Toch hebben we ons - inclusief ondergetekende - nog niet massaal opgegeven voor de Nationale Week Zonder Vlees. Zijn we dan toch niet zo bezorgd als we denken?

Lees verder

Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

Lees verder