Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

vrijdag 9 maart 2018

HAN: Samenwerking HAN Opleidingskunde met Koninklijke Landmacht

Samenwerking HAN Opleidingskunde met Koninklijke Landmacht
De afdeling KIOT (Kennis Innovatie Opleiden en Trainen) van de Koninklijke Landmacht en HAN Opleidingskunde in Nijmegen zijn een samenwerkingsverband met elkaar aangegaan op het gebied van opleiden.
Lees verder

HAN biedt Apple cursus aan: hoe bouw je een app voor de Appstore?
De HAN gaat vanaf mei 2018 geïnteresseerden intensief begeleiden bij het leren maken van een app voor in de Appstore. De begeleiding door Apple Certified Trainers van de HAN is een samenwerking met Apple. Een IT-achtergrond of kennis van programmeren is niet nodig. Pak deze kans!
Lees verder

KRAKE op koers richting actieve en toekomstbestendige grensdorpen
Het Nederlands-Duitse samenwerkingsproject KRAKE heeft sinds januari 2016 in de pilotdorpen veel in beweging gebracht. Uit een onlangs gepresenteerde rapportage blijkt dat het project goed op koers ligt en succesvol bijdraagt aan vitale en toekomstbestendige kleine dorpsgemeenschappen.
Lees verder

HAN-lector wil 'meervoudige alliantie' in jeugd- en opvoedhulp
Met het uitspreken van de intreerede: 'Samenwerken als uitdaging voor effectieve jeugd- en opvoedhulp' heeft dr. Marion van Hattum haar ambt als HAN-lector Werkzame Factoren in de Jeugd- en Opvoedhulp aanvaard.
Lees verder