Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 8 februari 2018

NVON nieuwsbrief voortaan in uw Inbox ontvangen?

Geachte mevrouw/mijnheer,

 

De NVON stuurt iedere twee weken een nieuwsbrief naar ongeveer 4300 geadresseerden. In de nieuwsbrief staan belangrijke mededelingen over nascholingen, bijeenkomsten, congressen, examenbesprekingen, Cao-onderhandelingen, ontwikkelingen binnen de natuurwetenschappen en nog veel meer.

Nu blijkt dat ongeveer 1500 van deze geadresseerden een Gmail-account hebben, u bent daar één van. Gmail plaatst de nieuwsbrief rechtstreeks in een submap waardoor u onze nieuwsbrief wellicht mist.

Om de nieuwsbrief in uw algemene inbox te ontvangen en zodoende op de hoogte te blijven van informatie over de NVON en overige zaken die uw vakgebied betreffen, kunt u de volgende stappen uitvoeren:

 

Via telefoon of tablet:

  1. Open de Gmail-app  op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek de nieuwsbrieven van de NVON op in één van de submappen: Promoties, Sociaal, Reclame, Updates of Forums.
  3. Open een NVON-nieuwsbrief.
  4. Tik op Verplaatsen . Als Verplaatsen niet wordt weergegeven, tik dan op Meer   Verplaatsen naar.
  5. Tik op “INBOX”.

 

Via de PC

  1. Open de webmail van Gmail.
  2. Ga naar de één van de betreffende tabs (Promoties, Sociaal, Reclame, Updates of Forums) waarin de nieuwsbrief kan staan.
  3. Sleep een NVON-nieuwsbrief naar uw “INBOX”.
  4. Bevestig de vraag of dit bij alle toekomstige mails moet gebeuren.

 

Mocht u na het uitvoeren van bovenstaande stappen nog steeds problemen ondervinden met het ontvangen van de NVON-nieuwsbrief, dan kunt u contact opnemen met het NVON-secretariaat, secretariaat@nvon.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Karen Piggott 

Aanbevolen