Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

dinsdag 20 februari 2018

Herinnering inschrijving Dag voor de Cultuureducatie. Mis hem niet!

20 februrai 2018
Afbeelding

Herinnering inschrijving Dag voor de Cultuureducatie. Mis hem niet!

Het thema ‘Vakintegratie: verdiepen of verrijken’ spreekt tot de verbeelding: ruim 300 mensen hebben zich ingeschreven voor de Dag van de Cultuureducatie op 13 maart in Musis Arnhem. Wil je er bij zijn? Schrijf je dan snel in, sommige sessies hebben beperkt plek.

Het wordt een dag waar je samen met collega’s uit onderwijs en culturele instellingen de samenhang tussen de kunstvakken en de andere vakken onderzoekt. Waar je waardevolle contacten legt en nieuwe inzichten opdoet. Het LKCA heeft daarvoor een rijk programma samengesteld met inspirerende lezingen, prikkelende workshops en pakkende presentaties.

Een kleine greep uit het programma.
Innovatie expert Jef Staes trapt af en zet je aan het denken over de manier waarop ons onderwijs georganiseerd is. Aansluitend kun je kiezen voor sessies over vakintegratie en bijvoorbeeld bildung, erfgoed, onderwijsvernieuwing, 21e eeuwse vaardigheden, nieuwe media, makersonderwijs, sport of wetenschap.

Op de website lees je meer over de dag en het programma. We hopen dat je erbij bent om samen met enthousiaste collega’s vorm te geven aan de toekomst van cultuureducatie in het onderwijs.

We hopen je te ontmoeten op 13 maart!

PS. Ben je leerkracht en sta je ingeschreven bij het lerarenregister? Dan ontvang je na afloop een certificaat voor 6 RU.
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren