Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

donderdag 15 februari 2018

HAN: Marjo Maas promoveert op verbeteren kwaliteit fysiotherapie

Marjo Maas promoveert op verbeteren kwaliteit fysiotherapie
Marjo Maas, HAN-docent en onderzoeker bij HAN Lectoraat Arbeid en Gezondheid, is gepromoveerd op haar proefschrift 'Say what you think, show what you do'. Wat is nodig om goede feedback te krijgen en doelgericht te werken aan kwaliteit van fysiotherapie?
Lees verder

Onderzoek HAN-RUG: bedrijf dat smart technology toepast is vaak lean
Bedrijven die smart industry technologie├źn toepassen zijn vaak ook lean. Ze hebben gemiddeld een betere interne en ook externe performance. Dit leert onderzoek van het Lectoraat Lean Lean/World Class Performance van de HAN en het Center for Operational Excellence (COPE) van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).
Lees verder

Jongvolwassenen met lichte verstandelijke beperking AanZet!
Voor de presentatie van de resultaten van de onderzoeksprojecten 'AanZet in de WijKring', 'AanZ€t met geld' en 'AanZet naar volwassenheid', organiseerde HAN SOCIAAL op 25 januari het symposium 'Jongvolwassenen met lichte verstandelijke beperking (LVB) AanZet!'.
Lees verder

Flinke groei aantal Associate degree en deeltijdstudenten bij de HAN
Bij de HAN zijn in februari ruim 800 studenten gestart met een Associate degree of bacheloropleiding in deeltijd of duaal. Dit is een groei van 445 studenten in vergelijking met vorig jaar.
Lees verder