Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

woensdag 7 februari 2018

HAN: Educatieve faculteiten HAN en Aeres Wageningen gaan samenwerken

Educatieve faculteiten HAN en Aeres Wageningen gaan samenwerken
Onlangs tekenden Aeres Hogeschool Wageningen en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen een samenwerkingsovereenkomst voor het samen ontwerpen en uitvoeren van de voltijdmaster Leren en Innoveren. De opleiding zal september 2018 starten.
Lees verder

Duobenoeming programmamanager Health
Lees verder

Veel HAN-talenten in lijst 'Meest Inspirerende Studenten 2017'
Met de lijst van Meest Inspirerende Studenten van Nijmegen wil de site Nultweevier.nl haar waardering uitspreken over studenten aan het Radboud of de HAN. In de top 10 van 2017 staan een aantal talentvolle HAN-studenten: Sandra Boertien, Jip Sanders en Mieke van Corven. Proficiat!
Lees verder

ScienceGuide nomineert Bram Veenhuizen voor 'Lector van het Jaar'
Een oproep via ScienceGuide voor 'Lector van het Jaar' leverde een kwalitatief zeer hoogwaardige reeks inzendingen op, waarvan er nu 3 genomineerd zijn. Een van de genomineerden is Bram Veenhuizen, lector HAN Automotive Research. De andere genomineerden zijn Robert Jan de Boer (Hogeschool van Amsterdam) en Gerard Schouten (Fontys Hogeschool).
Lees verder