Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

dinsdag 16 januari 2018

Universiteit van Amsterdam: VIVAT opent insurance lab bij Amsterdam Data Science

VIVAT opent insurance lab bij Amsterdam Data Science
VIVAT treedt daarmee toe tot het ADS-netwerk, waar onder andere de Universiteit van Amsterdam (UvA), de Vrije Universiteit (VU), de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en het Centrum Wiskunde en Informatica (CWI) bij zijn aangesloten. Doel is om gezamenlijk onderzoek te doen naar de toepassing van geavanceerde technieken uit de wiskunde, statistiek, informatica en kunstmatige intelligentie binnen de verzekeringssector.
Lees verder

ADS & VIVAT Open an "Insurance Lab"
The aim of this lab is to conduct joint research applying advanced techniques in mathematics, statistics, computer science and artificial intelligence within the insurance sector.
Lees verder

Aftredend nachtburgemeester Amsterdam houdt Amsterdamlezing
Aftredend Nachtburgemeester van Amsterdam Mirik Milan houdt dinsdag 5 februari een lezing over de toekomst van het nachtleven. Milan zette zich in zijn ambt onder meer in voor de 24-uursvergunning, het vrouwentekort in het dj-aanbod en de inclusiviteit van het nachtleven. In zijn Amsterdamlezing neemt Milan de aanwezigen nog een keer mee in zijn visie op de toekomst van het nachtleven in Amsterdam.
Lees verder