Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

donderdag 18 januari 2018

Universiteit van Amsterdam: Campagnetijd precair voor democratisch proces

Campagnetijd precair voor democratisch proces
Campagnetechnieken als framing, spinnen, inspelen op emotie en targeting hebben hun weg gevonden naar de politieke arena. Maar passen die technieken wel in een democratie, gebaseerd op redelijke argumentatie? Jawel, beargumenteert Eva Groen-Reijman – maar alleen onder bepaalde voorwaarden. Vrijdag 2 februari promoveert ze aan de UvA op haar normatieve analyse van politiek campagnevoeren.
Lees verder

Code rood: colleges gaan door
Vanwege de zware storm heeft de KNMI onder meer in de provincie Noord-Holland tot nader order code rood afgegeven. Het UvA-onderwijs wordt niet afgelast. Alle colleges gaan dus door. Met studenten die door de weersomstandigheden niet aanwezig kunnen zijn, wordt rekening gehouden. Heb je vragen, neem dan contact op met je opleiding.
Lees verder

Gebouwen A B C en D gesloten; iedereen verzocht om naar huis te gaan
UPDATE: 11.30 uur -De gebouwen A, B, C en D van het Science Park 904 zijn per direct gesloten. Studenten en medewerkers wordt verzocht om naar huis te gaan.
Lees verder