woensdag 17 januari 2018

HAN: Gelders plan voor een leven lang ontwikkelen in de techniek

Gelders plan voor een leven lang ontwikkelen in de techniek
Een groot aantal Gelderse private en publieke partners in de techniek, waaronder de HAN, hebben de intentieverklaring 'Arbeidsmarkt – Leven Lang Ontwikkelen in de Techniek' aangeboden aan gedeputeerde Michiel Scheffer. Inzet is het verbeteren van de arbeidsmarkt en het leven lang ontwikkelen in de techniek.
Lees verder

Nieuw: flexibel modulair verpleegkunde-onderwijs voor werkenden bij HAN en Hanze
De HAN en de Hanzehogeschool Groningen trekken samen op in het verpleegkundeonderwijs voor werkenden. Door het bieden van flexibel en modulair deeltijdonderwijs, wordt het aantrekkelijker gemaakt om de opleiding te volgen. Ideaal voor verpleegkundigen met een mbo-V opleiding als zorgprofessionals zonder verpleegkundige achtergrond. Met een werkplek in de zorg- of welzijnssector kunnen zij binnen het modulaire curriculum in 2,5 tot 4 jaar worden opgeleid tot hbo-verpleegkundige.
Lees verder

Studenten HAN Sport en Bewegen innoveren voetbal bij KNVB
Studenten van HAN Sport en Bewegen gaan met de KNVB meedenken over actuele ontwikkelingen in het voetbal. De HAN heeft hiervoor als eerste hogeschool een plek gekregen in het innovatiecentrum van de voetbalbond in Zeist.
Lees verder

Sportkundige spreekt minister Wiebes aan over uitspraak autisme
Joep Tiernego is ex-topsporter en werkt nu als Sportkundige en studiebegeleider aan de HAN. Hij zet zich ook in voor autisme. Naar aanleiding van een brief van Tiernego heeft minister Eric Wiebes spijt betuigd over een uitspraak die hij eerder deed over autisme.
Lees verder