Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 6 december 2017

Rijksuniversiteit Groningen: Arvin Kolder: 'Letselschadeverzekering sporters voorkomt jarenlang jarenlang juridisch g...

Arvin Kolder: 'Letselschadeverzekering sporters voorkomt jarenlang jarenlang juridisch getouwtrek'

Een letselschadeverzekering voor voetballers. Het is volgens RUG-onderzoeker en jurist Arvin Kolder de oplossing voor langslepende kwesties na een ernstige sportblessure. 'Het eeuwige steggelen over waar de aansprakelijkheid ligt, wordt dan door verzekeringsmaatschappijen onderling op de achtergrond uitgevochten', zegt hij in het Dagblad van het Noorden.

Lees verder

Arvin Kolder: 'Ontwikkel een nieuw soort verzekering voor voetballers'

Dat is het pleidooi van advocaat en onderzoeker Arvin Kolder, die al jarenlang een juridische strijd voert om de medische kosten van zijn client Trienko Smit vergoed te krijgen en daardoor op dit idee kwam. Smit verloor na een tackle op het voetbalveld zijn been en zag zijn leven compleet veranderen. Hij doet zijn plan uit de doeken bij Langs de Lijn En Omstreken.

Lees verder

Looking back: ECR Lunch on Mentoring

Looking back: ECR Lunch on Mentoring

Lees verder

Martijn Wieling's research in a comic strip

Martijn Wieling

Lees verder