Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 7 december 2017

OCW: Genomineerden Joke Smitprijs 2017 bekend

Genomineerden Joke Smitprijs 2017 bekend
Angela Maas, Gloria Wekker of Soerin Narain. Wie van deze drie genomineerden krijgt maandag 11 december de Joke Smit oeuvreprijs uit handen van minister voor emancipatie Ingrid van Engelshoven? Anne Fleur Dekker, Dr. Nupur Kohli of De Oranjeleeuwinnen. Zij vormen de top drie van de online verkiezing voor de Joke Smit aanmoedigingsprijs.
Lees verder

Verdrag van Maastricht geselecteerd voor Europees Erfgoedlabel
Het Verdrag van Maastricht is door een onafhankelijke jury geselecteerd voor  de titel Europees Erfgoedlabel. Het is nu zeker dat het label wordt toegekend aan deze Nederlandse  locatie. Begin volgend jaar wordt de voordracht nog officieel bekrachtigd door de Europese Commissie.
Lees verder

Europees Erfgoedjaar van start
2018 is uitgeroepen tot Europees  Erfgoedjaar. Vandaag heeft in Milaan de officiĆ«le aftrap plaatsgevonden. Onder het motto 'Erfgoed verbindt, Europa inspireert' wordt in  Nederland een groot aantal activiteiten georganiseerd.
Lees verder