Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

dinsdag 10 oktober 2017

Universiteit van Amsterdam: Doe mee aan de Robbert Dijkgraaf Essayprijs 2017

Doe mee aan de Robbert Dijkgraaf Essayprijs 2017
Student, oud-student of medewerker van één van de instellingen voor hoger onderwijs in Nederland of België? Doe dan mee aan de Robbert Dijkgraaf Essayprijs 2017.
Lees verder

Pierson Penning 2017 voor Bernard van Praag
Professor Bernard van Praag (1939) heeft op dinsdag 10 oktober de Pierson Penning ontvangen uit handen van Klaas Knot, president van De Nederlandsche Bank. De penning wordt eens in de drie jaar uitgereikt aan een zeer verdienstelijk econoom van Nederlandse nationaliteit, die zich heeft onderscheiden door de kwaliteit en diepgang van zijn publicaties.
Lees verder

Bernard van Praag receives Pierson Medal 2017
Professor Bernard van Praag (1939) was awarded the Pierson Medal on Tuesday 10 October. The medal was presented by Klaas Knot, President of De Nederlandsche Bank. The Pierson Medal is awarded once every three years to highly deserving Dutch economists who have distinguished themselves through the quality and depth of their publications.
Lees verder