Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

dinsdag 10 oktober 2017

PO Raad: Rinda den Besten in Spijkers Met Koppen: 'Eerst zien, dan geloven'

Rinda den Besten in Spijkers Met Koppen: 'Eerst zien, dan geloven'
,,Eerst zien, dan geloven." Dat zei Rinda den Besten, voorzitter van de PO-Raad afgelopen zaterdag in het radioprogramma Spijkers Met Koppen over de 770 miljoen euro die het primair onderwijs 'volgens Haagse bronnen' in een nieuw regeerakkoord zou krijgen voor het verminderen van werkdruk en het...
Lees verder

PO-Raad in Jeugdjournaal en EditieNL
Terwijl de leraren staakten, maakten verschillende organisaties van de nood een deugd. EditieNL bracht in beeld hoe de PO-Raad donderdag 5 oktober de kinderen van werknemers op het werk een leuke dag aanbood met een heuse kinderklankbordgroep, schminken en pannenkoeken.
Lees verder

Kamer wil uw mening over lumpsumsystematiek
De Tweede Kamer wil weten of en zo ja hoe de bekostigingssystematiek van het primair en voortgezet onderwijs beter kan. Ze vraagt het onderwijsveld daarom hoe zij hierover denkt en reacties in te sturen. De PO-Raad roept haar leden op hieraan gehoor te geven.
Lees verder