Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

maandag 9 oktober 2017

Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober 2017

 

Leskisten bij thema's nieuwe Schatkist en Kleuterplein


Bij de thema’s van de nieuwe Schatkist en Kleuterplein heb je veel additionele en uitdagende materialen nodig om het thema vorm en inhoud te geven. Bij ieder thema hoort een rijke leeromgeving. Door het lenen van een leskist hoef je zelf niet meer allerlei materialen bij elkaar te zoeken voordat je aan je thema kunt beginnen.

Ook als je je aan het oriënteren bent op een nieuwe methode je een leskist aanvragen. De handleiding en het prentenboek zitten standaard in de leskist. Op woensdag 10 januari is er een voorlichtingsmiddag door de uitgevers over beide methoden. Op woensdag 28 februari een inhoudelijke inspiratiemiddag over Schatkist. Bestel hier een leskist bij je Kleuterplein of Schatkist-thema, klik hier om je op te geven voor een van onze inspiratiemiddagen.

 
Wil je voor een EduKidsLab try-out in aanmerking komen? »
Er zijn nog enkele plaatsen vrij
 

Teambijeenkomst

We hebben de zomer goed benut door de pleinen van EduService opnieuw en nog meer belevende wijs in te richten. De ruimten zijn vergroot, om teams nog beter te ontvangen.

Om bijvoorbeeld  aan de slag te gaan met onderzoekend en ontwerpend leren. Lekker tussen onze handelende materialen en methoden. Dus voel je welkom en plan een team- of bouwoverleg bij ons door een mailtje te sturen naar eduservice@marant.nl

 

Leskisten Wetenschap en Techniek

We zijn voortdurend bezig om ons aanbod aan wetenschap- en techniekkisten uit te breiden en up-to-date te houden. De laatste ontwikkeling is de overname van de leskisten van ‘het Slingertouw’ in Nijmegen. Deze kisten bieden een mooie uitbreiding op ons al bestaande assortiment. Je kunt onze wetenschap- en techniekleskisten eenvoudig hier bestellen.

 

Openingstijden

Maandag 12.00 - 17.30 uur
Dinsdag 12.00 - 17.30 uur
Woensdag 12.00 - 17.30 uur
Donderdag 12.00 - 17.30 uur

Op vrijdag zijn wij op afspraak geopend voor het EduKidsLab. Wil je een keer ‘s ochtends of op vrijdag langskomen om materialen uit te zoeken? Maak dan even een afspraak via 0481 439 323 of stuur een mailtje naar eduservice@marant.nl

 
Op zoek naar een nieuwe methode op het gebied van Wereldoriëntatie? »
 

Dreumes en peuters

Kinderdagverblijven en peuteropvang maken steeds meer gebruik van ons aanbod. Er kan thematisch materiaal worden aangevraagd, maar ook (open)materialen bij ontwikkelingsleerlijnen.

Daarnaast kunnen vertelkoffers en wetenschap en techniekleskisten over de zintuigen hier worden aangevraagd. Voor de dreumes ontwikkelen we in de herfst ´dreumeskoffertjes´. Na de kerstvakantie kun je deze reserveren.

 
Nieuwe Aamsestraat 84a | 6662 NK Elst | T (0481) 43 93 23 | eduservice@marant.nl | www.marant.nl/eduservice
Volg ons op twitter   Word onze vriend op Facebook   Stuur deze nieuwsbrief door 
Copyright © 2017 Marant, alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief op onze website.

Onze contactgegevens:
Marant
nieuwe aamsestraat 84-a
postbus 198
Elst (gld), Gelderland 6662 nk
Netherlands

Add us to your address book
uitschrijven van deze nieuwsbrief   nieuwsbriefvoorkeuren aanpassen 
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Bekijk deze dan in uw browser.