Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

woensdag 11 oktober 2017

LECSO: Informatiebijeenkomst samenwerking vo en vso

Informatiebijeenkomst samenwerking vo en vso
Op 13 november organiseert het Steunpunt Passend Onderwijs VO een informatiebijeenkomst over de samenwerking tussen het vo en het vso. Tijdens de bijeenkomst is er voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Ook kunt u naar keuze deelnemen aan een lunch, en na afloop van het programma aan een rondleiding en eenvoudige avondmaaltijd. In het aanmeldformulier kunt u uw keuzes aangeven. Programma 12.30-13.00 uur: Inloop (met naar keuze e
Lees verder

Iedereen gebruikt toch? Verslaving bij mensen met een lichte verstandelijke beperking
Op 14 december 2017 organiseert Cure & Care Development het middagsymposium ‘Iedereen gebruikt toch? Verslaving bij mensen met een lichte verstandelijke beperking’. Het Symposium vindt plaats in Postillon hotel in Bunnik. De combinatie LVB en verslaving staat de afgelopen jaren toenemend in de belangstelling. Het is duidelijk dat mensen met een LVB risico’s lopen op verslavingsproblemen, en op een niet-passend hulpaanbod.
Lees verder