Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs.

vrijdag 13 oktober 2017

HAN: Verdient de HAN jouw stem voor de HBO Award 2017?

Verdient de HAN jouw stem voor de HBO Award 2017?
De HAN werkt hard aan open science. Dat klinkt goed, maar wat betekent dat eigenlijk in de praktijk? En waarom verdienen we jouw stem voor de HBO Award 2017 rondom open science? Lees meer en stem ook!
Lees verder

HAN-lector: 'Energieopslag is deel van de oplossing'
Aart-Jan de Graaf, HAN-lector Meet- en Regeltechniek, pleit voor een bredere discussie over de mismatch tussen vraag en het aanbod van duurzame energie. 'Bedrijven zouden in de winter minder kunnen produceren.'
Lees verder

Nieuwe ontmoetingslocatie HAN Sport en Bewegen geopend
HAN Sport en Bewegen heeft haar nieuwe ontmoetingslocatie geopend in het Gymnasion in Nijmegen. Het sportinstituut van de HAN heeft het gebouw 'toekomstproof' ontworpen: het gebouw is uitgerust met de meest moderne faciliteiten en is gehuisvest midden in het sporthart van Nijmegen bij het Radboud Sportcentrum van de gelijknamige universiteit.
Lees verder

HAN en Saxion lanceren Topondernemersregeling
Als student kiezen tussen je eigen onderneming of je studie? Geen probleem voor ondernemende studenten van de HAN en Saxion. Beide hogescholen hebben een Topondernemersregeling (TOR) gelanceerd voor hun studenten.
Lees verder