Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 9 oktober 2017

HAN: INNOVATE 2017: HAN trotse gastheer en deelnemer

INNOVATE 2017: HAN trotse gastheer en deelnemer
We zijn als HAN trots dat we gastheer mogen zijn van INNOVATE 2017, het festival vol innovaties van bedrijven en instellingen uit Arnhem en omstreken. Tijdens het festival tonen onze studenten, docenten en onderzoekers een groot aantal innovaties waar wij als HAN aan werken.
Lees verder

HAN-bacheloropleiding Social Work start in september 2018
De HAN start per 1 september 2018 de nieuwe bacheloropleiding Social Work. Helemaal nieuw is deze opleiding echter niet. De opleiding komt voort uit een samenvoeging van 3 opleidingen: Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) en Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH).
Lees verder

INNOVATE 2017 van start met Scholendag
INNOVATE 2017 is vrijdag 6 oktober van start gegaan met de Scholendag.
Lees verder

Nieuwe impuls aan Smart Region door benoeming programmamanager
Dr. ir. René Bakker is benoemd tot programmamanager Smart Region op de HAN. Hij werkt de aan een routekaart die het zwaartepunt Smart Region meer richting moet geven. 'Het gaat om leefbaarheid en vitaliteit.'
Lees verder