Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 6 oktober 2017

AWTI: Vertrek Paul Diederen

Vertrek Paul Diederen
Paul Diederen, senior raadsmedewerker en plaatsvervangend secretaris-directeur, gaat de AWTI per 1 september verlaten. Hij wordt coördinator Onderzoek en Dialoog bij het Rathenau Instituut.
Lees verder

Advies: Onmisbare schakels – de toekomst van toepassingsgericht onderzoek
Toepassingsgericht onderzoek is een belangrijke schakel tussen fundamenteel onderzoek en de toepassing van kennis. Het draagt bij aan het versterken van de innovatiekracht van het bedrijfsleven, biedt inhoudelijke ondersteuning aan de overheid bij beleidsvragen en helpt maatschappelijke vernieuwingsopgaven op te lossen. Nederland verliest echter vermogen om praktische oplossingen voor economische en maatschappelijke vraagstukken te ontwikkelen.  Een stevige impuls in toepassingsgericht onderzoek is nodig.
Lees verder

Vacature: Senior raadsmedewerker
De AWTI zoekt een senior adviseur/onderzoeker met kennis van het technologie- en innovatiebeleid en liefst ook van het wetenschapsbeleid. Achtergrond bij voorkeur gepromoveerd, economie, econometrie of innovatiewetenschappen. Lees de volledige vacaturetekst op www.werkenvoornederland.nl
Lees verder