Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

donderdag 21 september 2017

Rijksuniversiteit Groningen: GSH Newsletter - September 2017

GSH Newsletter - September 2017

Newsletter September 2017, Graduate School for the Humanities, Faculty of Arts, University of Groningen

Lees verder

Grote NWO-subsidie voor onderzoek naar betere samenwerking bij vernieuwen infrastructuur

Een consortium onder leiding van prof.dr. Dirk Pieter van Donk ontvangt van NWO een subsidie van 500.000 euro voor onderzoek gericht op het verbeteren van grote infrastructurele onderhouds- en vernieuwingsprojecten. Zulke gemeenschappelijke projecten kunnen worden uitgevoerd tegen lagere kosten en met minder overlast tot gevolg (bijvoorbeeld door betere bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden), maar infrastructuurbeheerders worstelen met de vraag hoe die voordelen te realiseren

Lees verder

Jaarprijs Wetenschapscommunicatie voor Bettina Reitz-Joosse en Han Lamers

Bettina Reitz-Joosse (RUG) en Han Lamers (KU Leuven) hebben de Jaarprijs Wetenschapscommunicatie 2017 gewonnen voor hun publiekscommunicatiecampagne rondom de publicatie van hun onderzoek naar de 'Codex Fori Mussolini'.

Lees verder

Prof. Dimitry Kochenov launches second edition Quality of Nationality Index

Last Wednesday Prof. Dimitry Kochenov launched the second edition of the Quality of Nationality Index he publishes in co-operation with Henley and Partners, a leading global citizenship and residence law firm.

Lees verder