Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 22 september 2017

HAN: 'Weer toekomst!' Reizende foto-expositie bij de HAN met bijzondere kijk op hedendaagse vluchtelingstudenten

'Weer toekomst!' Reizende foto-expositie bij de HAN met bijzondere kijk op hedendaagse vluchtelingstudenten
Vluchtelingen zijn niet alleen een vluchteling, maar ze zijn ook een student, een vriend, een mens met een eigen identiteit. Eenmaal in Nederland aangekomen zetten ze alles op alles om een nieuw bestaan op te bouwen in het nieuw thuisland. Foto-expositie 'Weer toekomst!' laat de andere kant van het vluchtelingendebat zien. De kant die we niet vaak horen. De kant van integratie van vluchtelingen door studie en werk. Van 25 september tot en met 6 oktober is bij de HAN in Nijmegen een bijzondere expositie te zien. Fotograaf Ahmet Polat potreteerde vluchtelingstudenten in hun nieuwe leven als onderdeel van de Nederlandse maatschappij.
Lees verder

Eigen plek HAN Sport en Bewegen op campus KNVB
Op de innovatiecampus van de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbalbond) in Zeist krijgt HAN Sport en Bewegen een eigen plek in het 'open voetbal innovatienetwerk'.
Lees verder

Flexibilisering deeltijdopleidingen HAN Techniek via modules
De HAN zet onder meer in op flexibilisering van het onderwijs. Meer specifiek: het flexibiliseren van deeltijdopleidingen. Technische opleidingen zijn "opgeknipt" in modules met bijbehorende certificaten.
Lees verder

HAN-lector Verharen pleit voor versterken van Sociale Kwaliteit
HAN-lector Lisbeth Verharen heeft onder grote belangstelling op 21 september haar ambt aanvaard met het uitspreken van de intreerede: 'Being there. Samen werken aan het versterken van sociale kwaliteit'.
Lees verder