Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

maandag 11 september 2017

HAN: SURF beloont HAN voor inzet rondom open science

SURF beloont HAN voor inzet rondom open science
De SURF HBOAward gaat in juli naar de HAN. De jury ziet de HAN echt als één van de koplopers op dit thema. Lector Annet de Lange: 'Wat ben ik trots op deze erkenning voor de HAN!'
Lees verder

Opening studiejaar 2017-2018: de student centraal
Bestuursvoorzitter Kees Boele heeft op 31 augustus in het Auditorium van de FEM in Nijmegen het studiejaar 2017-2018 geopend. Het thema van de opening was: 'De student centraal'.
Lees verder

Site Arnhem Studiestad maakt nieuwe studenten wegwijs
Wat zijn de leukste plekken om een concert of voorstelling te bezoeken of een biertje te drinken? Waar moet je zijn om te sporten? En welke leuke evenementen staan er gepland? Dit en meer is te vinden op de nieuwe website Arnhemstudiestad.nl.
Lees verder

RxH, succesvol samenwerkingsverband HAN, Hogeschool Van Hall Larenstein en ROC's
Met het ondertekenen van een hernieuwd convenant RxH, een samenwerkingsverband tussen de HAN en ROC's (regionale opleidingencentra) in de regio, is de aansluiting van partners uit de groene sector (AOC's en Hogeschool Van Hall Larenstein) formeel bekrachtigd.
Lees verder