Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 26 september 2017

HAN: Directie HAN ILS ontvangt 'Leeroutekaart'

Directie HAN ILS ontvangt 'Leeroutekaart'
Op 14 september heeft Sofie Eisenburger van de Academische Opleidingsschool Alliantie VO & Notre Dame de Leerroutekaart aangeboden aan Aly Smelt, directeur van HAN ILS. De uitreiking vond plaats tijdens het overleg van het Platform Samen Opleiden: het overleg van alle projectleiders van de (aspirant) opleidingsscholen en lerarenopleidingen. De uitreiking is een primeur: het is de eerste keer dat een instrument, ontwikkeld in de opleidingsscholen, wordt aangeboden aan de opleidingen van HAN ILS.
Lees verder

Nationale Onderwijsweek 2017: Gelijke kansen
Nijmegen is dé place to be tijdens de Nationale Onderwijsweek 2017, die in de eerste week van oktober plaatsvindt. Verschillende (onderwijs)partijen in de stad, waaronder de HAN, hebben gezamenlijk een gevarieerd festivalprogramma samengesteld, gevuld met inspirerende activiteiten voor leerlingen, studenten, docenten, ouders en bestuurders. Het thema van de week is Gelijke kansen.
Lees verder

HAN start onderzoek zingeving en werk voor werknemers met kanker
De HAN start een onderzoek naar zingeving en werk voor werknemers met kanker. HAN-lector Annet de Lange en journalist Peter Henk Steenhuis benutten daarbij het gedachtegoed van René Gude.
Lees verder

Keuzegids 2018: HAN stabiel in kwaliteit
Volgens de Keuzegids 2018 is de HAN wederom een solide hogeschool in de categorie 'grote hogescholen'. De HAN staat op de 5e plaats in de landelijke ranking. 6 opleidingen zijn geclassificeerd als 'topopleiding Keuzegids Hbo 2018'.
Lees verder