Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

dinsdag 26 september 2017

AHK: Alumni winnen toneelprijzen: Arlecchino voor Maarten Heijmans en Prosceniumprijs voor Theun Mosk, Mime Prijs voo...

Alumni winnen toneelprijzen: Arlecchino voor Maarten Heijmans en Prosceniumprijs voor Theun Mosk, Mime Prijs voor Julian Hetzel
Op zondag 17 september zijn ter afsluiting van het Nederlands Theater Festival de belangrijkste toneelprijzen uitgereikt tijdens het Gala van het Nederlands Theater in Stadsschouwburg Amsterdam. Alumni an de Academie voor Theater en Dans vielen in de prijzen: Maarten Heijmans ontving de Arlecchino en de Prosceniumprijs werd gewonnen door Theun Mosk.
Lees verder

26 september: feestelijke HALf6 editie – uitreiking Top Naeff Prijs en André Veltkamp Beurs
Op dinsdag 26 september worden tijdens een speciale feestelijke editie van HALf6 de Top Naeff Prijs en André Veltkamp Beurs uitgereikt.
Lees verder

Top Naeff Prijs 2017 en André Veltkamp Beurs 2017 uitgereikt tijdens HALf6 bij de Academie voor Theater en Dans
Tijdens de wekelijkse talkshow HALf6 van de Academie voor Theater en Dans zijn op dinsdag 26 september de Top Naeff Prijs uitgereikt aan Benno Veenstra en de André Veltkamp Beurs aan de Louteringsberg.
Lees verder

Bijna alle AHK-opleidingen door Keuzegids beoordeeld als topopleiding
De bacheloropleidingen van de academies van de AHK doen het uitstekend in de vandaag verschenen Keuzegids hbo 2018: zeven van de negen opleidingen ontvangen het predicaat 'topopleiding' en bijna alle opleidingen behalen een hogere score dan vorig jaar.
Lees verder