Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 20 september 2017

AHK: Alumni winnen toneelprijzen: Arlecchino voor Maarten Heijmans en Prosceniumprijs voor Theun Mosk

Alumni winnen toneelprijzen: Arlecchino voor Maarten Heijmans en Prosceniumprijs voor Theun Mosk
Op zondag 17 september zijn ter afsluiting van het Nederlands Theater Festival de belangrijkste toneelprijzen uitgereikt tijdens het Gala van het Nederlands Theater in Stadsschouwburg Amsterdam. Alumni an de Academie voor Theater en Dans vielen in de prijzen: Maarten Heijmans ontving de Arlecchino en de Prosceniumprijs werd gewonnen door Theun Mosk.
Lees verder

Boekpresentatie van 'Gesprekken met Makers: Marien Jongewaard'.
Wees welkom donderdag 21 september bij de boekpresentatie van 'Gesprekken met Makers: Marien Jongewaard'.
Lees verder

Sex, Punk & Cinema, een master lezing door Sibs Shongwe-La Mer
Een verkenning van de hedendaagse auteur theorie, de digitale revolutie en de gelukkige combinatie van punkrock, skate films en Jean-Luc Godard hebben bijgedragen aan de totstandkoming van de films van de Zuid-Afrikaanse "new wave" filmmaker en kunstenaar Sibs Shongwe-La Mer. Deze jonge filmmaker belicht de thema's van zijn generatie op een manier die bij deze generatie past.
Lees verder

27 September: Sex, Punk & Cinema, a master lecture by Sibs Shongwe-La Mer
An exploration of contemporary auteur theory, the digital revolution and the happy coalition between punk rock, skate films & Jean-Luc Godard that birthed the cinema of South African "new wave" writer/director & artist Sibs Shongwe-La Mer.
Lees verder