Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

vrijdag 11 augustus 2017

Universiteit van Amsterdam: 'College'tent op Roeterseiland

'College'tent op Roeterseiland
Op Roeterseiland wordt op dit moment druk gewerkt aan de laatste werkzaamheden rondom de afronding van gebouw A. De grote ronde collegezaal voor 450 personen die in dit gebouw moet komen is, wegens onvoorziene bouwvertraging, niet op tijd gereed voor de start van het studiejaar. Het alternatieve scenario om de boekingen in deze ruimte op te vangen is een tijdelijke tent op het campusterrein.
Lees verder

UvA viert 10 jaar ERC-subsidies
De European Research Council (ERC) bestaat dit jaar tien jaar. Ter gelegenheid hiervan vindt op donderdag 7 september het ERC Celebration Event plaats. Het programma staat in het teken van reflectie op het succes van de ERC en een blik op de toekomst, waaronder de Synergy Call, het nieuwe financieringsprogramma gericht op interdisciplinair onderzoek.
Lees verder

Arnold Smeulders receives prestigious Multimedia Award for outstanding technical contributions
The 2017 winner of the prestigious ACM Special Interest Group on Multimedia (SIGMM) award for Outstanding Technical Contributions to Multimedia Computing, Communications and Applications is Prof. Dr. Arnold Smeulders. The award is given in recognition of his outstanding and pioneering contributions to defining and bridging the semantic gap in content-based image retrieval.
Lees verder