Rechtstreeks uit de schoolbanken, het laatste nieuws over het primair en voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs, het hoger onderwijs en het speciaal onderwijs. Suggestie? Vertel het de redactie.

woensdag 2 augustus 2017

HAN: Medezeggenschap VO onder vergrootglas van HAN Publieke Zaak

Medezeggenschap VO onder vergrootglas van HAN Publieke Zaak
Hoe zit het met de medezeggenschap in het Voortgezet Onderwijs (VO) en waar liggen verbetermogelijkheden? HAN Kenniscentrum Publieke Zaak heeft deze vragen op verzoek van de monitoringscommissie Goed Bestuur Voortgezet Onderwijs in 2016 onderzocht.
Lees verder

Nieuwe kansen voor de bachelorstudent: haal een technische master aan de HAN
De HAN biedt bachelorstudenten Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Automotive die door willen studeren de professionele masteropleidingen Automotive Systems en Control Systems Engineering. Vanaf studiejaar 2017-2018 worden deze masters tegen wettelijk collegegeldtarief aangeboden.
Lees verder

HAN zwaait eerste succesvolle 'schakelaars' uit
Studenten die elkaar feliciteren met hun topprestatie. Trotse docenten, familieleden, vrienden en mentoren. De reden van deze feestelijkheden? De eerste lichting vluchtelingstudenten van het Taal- en Schakeljaar aan de HAN ontving op 30 juni hun certificaat en sloot zo het studiejaar 2016-2017 af.
Lees verder

HAN Automotive aan de slag met lichte elektrische vrachtvoertuigen
Het LEVV-LOGIC consortium is uitgebreid met HAN Automotive. Studenten en onderzoekers gaan vanuit het Clean Mobility Center aan de slag met technische vraagstukken uit het project lichte elektrische vrachtvoertuigen.
Lees verder